Campingregler

 

Daydreamers Meet 2019

Da DD Meet er vokset støt gennem årene og nu har nået en størrelse hvor myndighederne sammenligner os med Roskilde festivalen, har vi fået strengere regler og mere overvågning samt kontrol.

Det betyder at det er vigtigt at vi overholder de skrevne reglerne således at brandmyndighederne ikke lukker vores træf.

 

Gas i campingvognen

Det er kun tilladt at have en gasflaske i campingvognen hvis man har en tilladelse fra en DGP godkendt kontrolinstans og den må ikke være ældre end 2 år.

Grill

Det er ikke tilladt at grille på pladsen undtaget på de dertil indrettede grill pladser. På grillpladserne skal grillen være placeret på jernpladerne.

Fortelt

Fortelt eller campingvogn må ikke placeres på kørevejene, dvs. de skal holdes bag ved de opmærkede streger. Og plads folkenes anvisninger skal følges.

El/Varme

Nå mørket falder på og solens varme stråler forsvinder, kan det være fristende at tænde for el varme systemet i campingvognen eller i forteltet. Vi kan dog ikke trække så meget strøm at I kan bruge el varme. Så dette er ikke tilladt

Amerikanerbilen

Amerikanerbilen må under ingen omstændigheder stå parkeret ved siden af campingvognen. Heller ikke selv om der er plads. Den skal holde på den anden side af vejen eller hvor I kan finde plads i de dertil indrettede områder.

Privatbilen

Hvis I har en almindelig bil med til at trække campingvognen ind på pladsen skal denne køres ud igen. Hvis I bruger vores publikums parkering koster det 60 kr.        (20 kr. pr. dag)

Placering af campingvognen

Der vil på hver plads være en pind med et pladsnummer. Campingvognen skal placeres helt op mod dette nummer, som vist på tegningen nedenfor.

0