Tivoli-Land

Hvert år spreder Tivoliland liv og glade dage til kræmmermarkeder, sommerfester og andre events.
Fra tidligt forår til sent efterår flokkes børn og voksne om pariserhjul, skydeboder, kæmpe hoppeland og andre forlystelser.
Tivolilands udvalg af forlystelser er så bredt, at der er noget for alle – fra lillemand til oldemor.
Vi skaber totaloplevelser for hele familien – og alle vores forlystelser leveres selvfølgelig i flot og sikkerhedsmæssig forsvarlig stand.

Tivoliland sikrer solskinshumøret!

11700667_481271888702285_598491762004141405_o

Tivoliland har 40 års erfaring og vi sætter en ære i at leve op til alle branchens sikkerhedsstandarder, og vores forlystelser sikkerhedstjekkes løbende af Teknologisk Institut og Force Technology.

Med Tivoliland kan alle nyde en sommerdag i trygge rammer.

Tivoliland tog
225_saekkelob

Børnekonkurrencer

Henover weekenden arrangerer Daydreamers forskellige børnekonkurrencer hvor alle børn er velkomne. Der vil være fine præmier til vinderen og garanteret underholdningsværdi for både deltagere og tilskuere.

Så hold øje med programmet og lyt efter radioen, så I ikke går glip af lidt sjov og ballade!

Fodbold

I år er en af fodboldbanerne ikke brugt til amerikanerbiler eller overnatning, så tag fodbolden med og lad ungerne hygge sig.

Der er også plads til en omgang rundbold eller andre selskabelige udfoldelser, så hold jer endelig ikke tilbage!! Nyd lidt ægte samvær med familien og sluk efterfølgende tørsten med en kold forfriskning fra baren.

Fodbold
0