Kære alle
Uden alle vores fantastiske sponsorer kunne vi aldrig afholde DK`s største amerikaner biltræf med gratis adgang. Så derfor må vi endnu en gang ud med hatten i hånden og spørge alle jer derude, om at støtte det gode formål igen. Og hold dig ikke tilbage: Vi kan også sagtens bruge nye sponsorer. En pokal med indgraveret sponsornavn koster 750,-. En “visitkort” plads på plakaten koster ligeledes 750,-. Ønsker man begge dele kan det erhverves for kun 1300,- Udover den profilering der ligger i at vælge Pokal eller plakat får alle vore sponsorer et link på hjemmesiden og en omtale i radioen. Der kan ligeledes købes banner plads og bannere som hænges op i telte på pladsen.
Der er også mulighed for at profilere sig ganske GRATIS i de poser som vi uddeler ved indgangen til hver eneste amerikaner bil der deltager. Eneste krav er, at det skal have en værdi. Det kan være kuglepenne, lightere, bolsjer med reklametryk, bil shampoo, små prøver, nøglesnore eller hvad du nu måtte ligge inde med – blot det har en værdi. Man kan også “købe” plads til en brochure eller et visitkort i disse poser, det koster 1 kr. pr. stk. og min. antal er 250 stk.
Der findes også mulighed for at sponsorere armbånd, t-shirts, merchandise eller andet. Ring til Charlotte for yderligere info: 61 38 73 06

Dig der gerne vil hjælpe:
Kender I nogen som kunne være mulige sponsorer og I ikke selv kan lide at spørge –
så send en mail til mig på: formand@daydreamers.dk og giv mig kontakt oplysninger – så skal jeg nok selv tage mig af det videre forløb.

Tusind tak for jeres uvurderlige støtte

Daydreamers

0